Aanbod

Therapeutic

Art Coaching

Waarom Therapeutische Art Coaching?

Het kan je helpen om; 

  • Jezelf te bevrijden van belemmerende patronen
  • Je zelf expressie te verbeteren
  • (Oude) emotionele pijn te helen
  • In lijn te komen met je intuïtie
  • Je diepste dromen en verlangens te ontdekken

Iedereen heeft voordeel bij Therapeutische Art Coaching. En je hebt absoluut geen artistieke talenten nodig! Iedereen kan het en iedereen zou dit moeten doen!

Wat is Therapeutisch Art Coaching?

Kunst wordt al sinds mensenheugenis gebruikt om de dieptes van menselijke ervaringen tot uiting te laten komen. Onze geest kan de abstracte of symbolische wereld van kunst op een veel dieper niveau begrijpen dan dat dit met taal kan.

Therapeutisch Art Coaching wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het onderbewuste. En in het onderbewuste de belemmerende gedachten en patronen te doorbreken. Je gaat je zekerder voelen als je iets moois creëert zonder oordeel naar jezelf toe. Je kunt de Art Coaching gebruiken om een tastbaar, visueel beeld te maken van je visies en dromen.

We bekijken stap voor stap tijdens de Art Coaching wat nodig is en maken gebruik van mandalas, affirmaties door middels van schilderen met acryl, het maken van een “Visie en Droom”-bord, begeleide meditaties, knippen, plakken, kleuren en nog veel meer. 

Ontdek de vrijheid als je bezig bent met het creatieve proces!

Investering in jezelf

De investering voor een sessie incl. alle gebruikte gebruikte materialen, koffie/thee en wat lekkers is 125 euro incl. btw per 90 minuten. Mocht de sessie uitlopen dan reken ik 25 euro incl. btw per 15 minuten. En natuurlijk neem je je eigen kunstwerk mee naar huis.

Art coaching voor groepen

Dit is een geweldige tijdsbesteding voor een groep mensen die op een gezellige manier een stuk vertraging willen bereiken. Een dagdeel mindful bezig zijn op een relaxte manier. Dit kan uiteraard ook op locatie verzorgt worden. Neem voor de mogelijkheden even contact met me op.

Stel Je Vraag

Weet je weten of coaching ook iets voor jou is of weet je niet zeker of je bij een coach aan het juiste adres bent? Neem gerust contact op, dan kijken wij er samen naar.