Aanbod

Maatwerk

Ik help je meer ruimte te creëren om te bloeien, om je potentie te ontdekken. Ik kan je helpen bij het inzichtelijk maken van beperkende patronen en je hiervan bewust te worden. 

Deze ruimte creëren we samen door coaching. Eigenlijk door dat wat nodig is. Daar gaan we samen naar kijken. Bekijken wat voor jou nodig is en op welke manier we dat kunnen bereiken. Misschien werkt het voor jou om 1-op-1 sessies bij mij te volgen, misschien doe je dat liever online via Skype of misschien vind je het prettig om al wandelend in de natuur gecoacht te worden. Ik kan ook naar jou toe komen als je dat prettig vindt. Alles is erop gericht om je (opnieuw) in je eigen kracht te zetten.

Investering in jezelf

 

Een online- of live coachingtraject van 5 sessies à 60 minuten is € 375,- incl. btw.      Een losse online- of live coachingsessie van 60 minuten is € 80,- incl. btw.

Voor coaching op locatie breng ik reiskosten in rekening. Neem hiervoor contact met me op.

Werkwijze

Het eerste contact

In het eerste, vrijblijvende contact dat we hebben, telefonisch of online, bespreken we kort waarom je op zoek bent naar een coach/counselor. En bekijken we of wij de juiste match voor elkaar zijn. Mocht je hulpvraag groter zijn dan waarmee ik je kan helpen dan geef ik je dat aan. 

Mocht je besluiten het traject met mij verder te willen aangaan dan zal ik je een vragenlijst toesturen met het verzoek deze in te vullen om zo onze eerste sessie voor te kunnen bereiden.

De eerste sessie

Tijdens de eerste sessie besteden we aandacht aan het nauwkeurig verkennen en formuleren van je hulpvraag. Je vraag helder krijgen is essentieel om richting te kunnen geven aan je proces. We bekijken samen welk traject we kunnen starten. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.  

Stel Je Vraag

Weet je weten of coaching ook iets voor jou is of weet je niet zeker of je bij een coach aan het juiste adres bent? Neem gerust contact op, dan kijken wij er samen naar.