Aanbod

Coaching

Loop je tegen specifieke issues aan of zit je gewoon niet lekker in je vel en is het voor jezelf nog niet helemaal duidelijk waar dat aan schort dan kan ik je in 5 sessies helpen met het verkrijgen van antwoorden. En met deze antwoorden, deze inzichten kan ik je helpen bij het vinden van een oplossing of kan ik je helpen met accepteren dat het is waar je het mee te doen hebt. Jouw vraag staat centraal.

Met coaching vergroot je je zelfinzicht en dat maakt je bewuster van je keuzemogelijkheden. Het maakt belemmerende overtuigingen zichtbaar en je komt (weer) in contact met je authentieke zelf. Ik zal je een spiegel voorhouden en laat ik je kijken naar jezelf, soms ben ik kritisch, maar altijd met compassie en soms krijg je huiswerk waarmee je bezig kunt. De mogelijkheden zijn legio.

Na de 5de sessie hebben we een evaluatiemoment om te zien waar je nu staat. Mocht je meer tijd nodig hebben dan kunnen er aanvullende sessies geboekt worden.

Het uitgangspunt is altijd positieve groei, liefde voor jezelf en het (her)ontdekken van je kwaliteiten en je innerlijke kracht.

Herken je jezelf in de onderstaande vragen:

  • wie ben ik?
  • wat wil ik?
  • wat kan ik?
  • en hoe kan ik dit voor elkaar krijgen?

Soms is het niet mogelijk om live coachingsessies te bezoeken of misschien heeft het gewoon je voorkeur om coachingsessies online te doen. Dat is uiteraard mogelijk. 

Coachingsessies online volgen heeft ook zeker voordelen. Je hebt bijvoorbeeld geen reistijd of reiskosten en je bent in je eigen vertrouwde omgeving.

De coaching kan plaatsvinden met behulp van Teams, Whatsapp of telefonisch. Net waar jij de voorkeur aan geeft.  Je hoeft het niet alleen te doen!

Investering in jezelf

Een online- of live coachingtraject van 5 sessies à 60 minuten is € 425,-. Een losse online- of live coachingsessie van 60 minuten is € 90,-. Indien je werkgever het traject betaald gelden andere tarieven. Ik informeer je hier graag over.

Stel Je Vraag

Weet je weten of coaching ook iets voor jou is of weet je niet zeker of je bij een coach aan het juiste adres bent? Neem gerust contact op, dan kijken wij er samen naar.